Showing all 30 results

Összecsukható és fém ágymatrac
Az ágy, a matrac, az ágynemű csak néhány az Ön kényelmét biztosító elemek közül a hálószobában. Az egyik részlet, amely meghatározza egy ilyen tér kényelmét és funkcionalitását, a matrac. Az ágyalap valójában egy rugalmas rugórendszer, amely az ágykerethez kapcsolódik és megtámasztja a matracot. Választhat fa vagy fém matracot. Ha minőségi matracokat választ, akkor nagyobb kényelemben lesz része alvás közben, és amikor úgy dönt, hogy a hálószobába vonul pihenni a nap folyamán. Ezek a matracok nagyon fontos funkciókat töltenek be a nyugodt alváshoz, alkalmazkodnak és csillapítják az alvás közbeni mozdulatokat. Ezenkívül szellőzteti a matracot, elősegítve a nedvesség és a hő elvezetését.

Showing all 30 results

🥀🛒Tavaszi promóció
🥀🛒Tavaszi promóció
-6%
-6%
🥀🛒Tavaszi promóció
🥀🛒Tavaszi promóció

Az ágy, a matrac, az ágynemű csak néhány elem, mely kényelmet biztosít számodra a hálószobádban. A hely kényelmét, és egyben funkcionalitását is meghatározó részlet az ágyrács. Az ágyrács valójában az ágykeretre rögzített és a matracot fenntartó hajlékony rugós rendszer. Választhatsz fa vagy fém ágyrácsot. A minőségi ágyrács választásával fokozott kényelemben részesülhetsz alvás közben, és minden alkalommal, amikor a nap folyamán pihenésre vonulsz vissza a hálószobába. Ezek az ágyrácsok nagyon fontos szerepet játszanak a pihentető alvásban, alkalmazkodva az alvás közbeni mozgásokhoz, és csökkentve azokat. Mi több, levegőztetik a matracot, elősegítve a nedvesség eltávolítását és a meleg eloszlatását. Ily módon az ágykeret biztosítja az ágymatrac tartósságát, legyen szó lábakkal ellátott fém, vagy felcsapható ágybetétről. Most, hogy tisztában vagy az ágykeretek használata által nyújtott előnyökkel, ajánlott gyűjteményünkből kiválaszthatod a szükségleteidnek megfelelő terméket.
A somnart.hu cookie-kat használ, hogy személyre szabja és javítsa a webhelyen szerzett tapasztalatait. Mielőtt tovább böngésznénk a webhelyünkön, hagyjuk, hogy elolvassuk és megértsük a felhasználási feltételeinket és szabályzatunkat