Termék-visszaküldés

A visszaküldési űrlap elérhető alább; Mielőtt elkészítené, kérjük, olvassa el a szerződéstől való elálláshoz kapcsolódó feltételeket:

Ne küldje el a termékeket anélkül, hogy előzetesen megkapta volna az elfogadásunkat, mivel azok átvételét megtagadják, és ezeket a termékeket visszaküldik Önnek.

A termékeket eredeti állapotukban (ahova szállították), az eredeti csomagolásban, minden eredeti tartozékkal és címkével együtt visszaküldjük bármely futárcégen keresztül, és a termék visszaküldésének költségeit Ön viseli. A termékek nem megfelelő csomagolása kárt okozhat a futárszállítás során, és az Ön felelőssége alá tartozik. A Minet Conf SRL nem felelős a visszaküldött termékek csomagolásáért. SC Minet Conf S.R.L. az Ön által befizetésként kapott összes összeget a Minet Conf SRL központjába visszaküldött csomag kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül visszaküldi, olyan csomagokat, amelyekre a szerződéstől való elállást jóváhagyták. A visszatérítés ugyanazzal a fizetési móddal történik, mint amelyet a kezdeti tranzakcióhoz használtak, hacsak nem kifejezetten beleegyezett egy másik visszatérítési módba.

A használt termékeket nem lehet visszaküldeni.

A visszaküldött termékek átvételét követően (amelyekre a szerződésből való elállást jóváhagyták) az SC MINET CONF SRL ellenőrzi azok állapotát és minden szükséges javítást, hogy a termékek új állapotban értékesíthetők legyenek (ideértve a károk javítását is) futárral történő szállítás miatt) levonásra kerül a visszatérítendő összegből.

A visszaküldött termékek ellenőrzése után, ha kiderül, hogy használtak, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és bemutatjuk a megfelelő bizonyítékokat, és ezekre a termékekre futárszolgálattal 14 napon belül elveheti őket tőlünk. , az ön költségére, különben az említett határidő lejártával megsemmisülnek.

Ha a terméket részletekkel vásárolta meg a kártyával, akkor a pénzt csak azon a kártyán térítik vissza, amellyel a vásárlás történt.

A Somnart (vagy partnerei) által nyújtott összeszerelési szolgáltatásban részesült termékek visszaküldése esetén az összeszereléssel kapcsolatos költségeket nem térítik meg.

Azokat a termékeket, amelyek hibáját 14 naptári napnál hosszabb idő elteltével állapítják meg, a visszavonási eljárás során már nem lehet visszaküldeni. Ebben az esetben a bejelentett hibákat a termék jótállási tanúsítványában meghatározott feltételeknek megfelelően orvosoljuk.

Különleges, atipikus, rendelésre készült termékeket nem lehet visszaküldeni.

Ha egy terméket visszaküld a kísérő ajándéktermékek nélkül, visszatérítjük az esedékes összeget a vissza nem adott tőkehaltermékek értékével csökkentve.

Ha több, ugyanolyan típusú terméket vásárolt, és mindet vissza akarja adni, ellenőrizze, hogy csak egyet zártak-e le. Más termékek visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha azokat lezártuk.

Legfeljebb 2 munkanapon belül megkapja a választ a szerződés elállásának jóváhagyásával (a szükséges további részletekkel együtt).

    Visszaküldött termékekért cserébe kérem:

    Kérjük, cserébe említse meg a kívánt terméket:

    Ha a Return value lehetőséget választotta, töltse ki az alábbi banki adatokat:

    Az űrlap elküldése után kérjük, várja meg a jelentkezés jóváhagyását.