Rólunk

A mi történetünk Râmnicu Vâlcean kezdődött. A várost 1388. szeptember 4-én nyilvánították településsé, még Mircea cel Bătrân uralkodása alatt. Szeretjük a városunkat és úgy gondoljuk, hogy a mi megyénk a világ egyik legszebb helye.
A társaságot 1981-ben alapították Râmnicu Vâlcea-i Flízanyagfeldolgozó Vállalat néven és a korszerű technológiába való állandó befektetéseknek köszönhetően a társaság privatizálása és átalakulása sikeresnek bizonyult.Anekdotaként elmondjuk, hogy a mi társaságunkban már a megalakulástól kezdve velünk dolgozik Nicolae Ceauşescu úr is, de a mi kollegánk, a volt diktátortól eltérően, egy különösen kedvelt személy és ugyanakkor kiemelkedő szakember
A társaságunk Románia legnagyobb textilgyártó cégcsoportjához tartozik, a Minet-hez, amelynek üzleti forgalma meghaladja a 32 millió eurót és több mint 350 alkalmazottal működik.

A csapatunk

A Minetnél mi olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Nemcsak a barátság, hanem a jól végzett munka öröme is összeköt minket.Állandó képzést biztosítunk annak érdekében, hogy a csapatunk mindig megfelelő képességgel rendelkezzen a piacon létező legújabb technológiák használatára.